Vi er i øjeblikket igang med en større opdatering af sitet så der kan være visse mangler

Profil / Filosofi for Hessteknik

Hessteknik Chipoptimerings Filosofi :

Biler som bruges til hverdagens almindelige transport behov skal optimeres så man fri giver det ekstra potentiale der ligger i en standard serie produceret motor med de store produktions tolerancer der her er til stede,(der er ikke 2 motorer der er ens) Uden at det går udover den samlede drift økonomi. en stor del af dette kan komme fra finjustering/optimering/tilpasning af motorens styre program til den enkelte motor, her kan der godt ligge 7-10% effekt gemt som der er gratis ud fra en belastnings betragtning. Så er der selve tuningen. Her benyttes Hesstekniks unikke Optiflow teknik som går ud på at udnytte motorrens normale luftflow optimalt man kan sige at vi udnytter den inerti (hastighed) medvind der er i luftens bevægelse helt fra bilens forreste luftindtag til udgangen af udstødnings gassen fra udstødnings ventilerne. derudover tages hensyn til rigtig mange ting, Sommer, vinter, lange service intervaller, forskelle i brændstof kvaliteter, forurenings bekæmpende udstyr, Egr styringer, Dieselpartikel filtre ettc... Henover flere år og mange tusinde kilometer.

Hvis man justerer på denne måde opnår man følgende fordele.

  • En motor der reagerer hurtigere på speederen
  • Højere effekt HK, Mere trækkraft NM (med så lav en belastning som muligt)
  • Mere jævn acceleration med færre gearskift
  • Hurtigere mellem accelerationer 60-160 km/t bliver markant forbedret for sikre overhalinger
  • Højere tophastighed
  • Brændstof besparelser på 5-15%
  • Ingen yderligere drift omkostninger/reparationer pga tuning
  • En glad bil
  • Større kører glæde

For at kunne levere et sådant produkt er det nødvendigt at bruge et Rullefelt samt diagnose tester så man kan se parametre som turbotryk, tændingstidspunkt, banke sensor aktivitet, lambdatal, blandings forhold, indsprøjtnings mængder, moment begrænsere, indsugnings temperatur, udstødnings temperatur, olietemperatur, :

Det er et nødvendigt stykke værktøj for at lave den perfekte tuning af en motor. Ligesom stetoskopet er for en læge. Fordi vi ønsker at forbedre motorens effektivitet over hele hastighedsområdet, er det vigtigt, at vi kender effekt og drejningsmoment ved alle motorhastigheder. Det giver en masse vigtige data og parametre som sammen med data fra diagnose værktøjer har stor betydning, så vi kan tilpasse en tuning til lige netop din bil og behov.

 

Mange tunere bruger deres rullefelt som et reklame stunt, eller et ark papir med effekt før / efter tuning/omprogrammering,

For os er Rullefeltet meget mere!

Hos Hessteknik råder vi over noget af branchens mest moderne udstyr

Diverse diagnoseudstyr fra førende producenter i verden, samt måleudstyr til måling af turboladetryk, turbotemperatur, udstødningstemperatur, blandings forhold, 5 gastester, røggastester, cylindertryk,

Dynomet 4wd rullefelt der kan måle optil 2000Hk og 2000Nm og 350Km/t 

Dynomet 2wd rullefelt der kan måle optil 700Hk og 1000Nm og 350Km/t

Samt udstyr til chiptuning fra førende producenter i verden