Vi er i øjeblikket igang med en større opdatering af sitet så der kan være visse mangler

Garantier

Vedrørende Garantier :

 

 

Alle Hessteknik ECU software Optimeringer er inklusiv en 5 års garanti mod fejl i softwaren, og at der tilbydes gratis opdateringer på den pågældende software, efterhånden som de bliver tilgængelige. Arbejdstid for installering samt evt. fragtgebyrer er ikke inkluderet i garantien og er efter eget valg af installationsstedet.

Ved eventuelle software opdateringer fra bilfabrikanten ( ved alm service ) forsvinder Hessteknik tuningen, her giver Hessteknik så bilejeren mulighed for at få Tilrettet den nye software til halvpris af hvad der er annonceret i billisten på Hessteknik.dk

Ny vogns biler med fabriks garanti. Det samme gælder brugtvogns garantier :

Hvis Optimeringen evt. forårsager et motor / drivlinje havari. Kan man ikke forvente at Bil fabrikanten / bilforhandler vil betale, Det må bilejer selv gøre.

Hvis der opstår et evt. havari som ikke er forårsaget af Optimering kan man godt forvente at bilfabrikken / bilforhandlers garanti dækker.

Hvis eks. sidespejl ikke fungerer eller rudehejs så dækker nyvogns / brugtvogns garanti selvfølgelig stadig

Hessteknik.dk yder kun garanti på den software der bliver installeret og ikke på eventuelle følgeskader forårsaget af tuningen på køretøjet