Vi er i øjeblikket igang med en større opdatering af sitet så der kan være visse mangler

Traktor Tuning

Med HessTeknik traktor tuning, kan vi udstyre din traktor med chiptuning eller øko-tuning. Med chiptuning til traktorer justeres traktorens software på en sådan måde, at den maksimale effekt opnås inden for fabriksstandarderne. På denne måde kan der ikke opstå motorskader, og du har en højere effekt og bedre styring af drejningsmomentet.

Chip tuning til din traktor kan også spare dig for mange penge, når du køber en traktor. Typisk er motorerne identiske og bruges til forskellige modeller, hvor det reelt bare er softwareindstillingen der er forskellen.

Tunings Eksempel

Et godt eksempel er en New Holland T7.175 . Denne traktor er teknisk den samme som T7.245, så vi kan optimere en T7.175  til en T7.245 endda med ekstra effekt (+ 15 / 20Hk).  Så i alt får en New Holland T7.170 : 255-260Hk.

På denne måde er der rigtig mange penge sparet i indkøbet af traktor.

Brændstofbesparelse

Chiptuning giver en ekstra fordel, og det er brændstofbesparelser. Vi justerer effekten i softwaren til øget effekt i traktorens arbejdsområde. Den øgede effekt og drejningsmoment gør, at traktoren har flere kræfter, og derved kører i et højere gear og derved lavere motoromdrejninger vil maskinen køre mere effektivt. Denne besparelse er betydelig! Brændstofbesparelsen er i gennemsnit ca. 10/15% med samme brug som før!