Vi er i øjeblikket igang med en større opdatering af sitet så der kan være visse mangler

Traktor Tuning

Chiptuning Traktor

 

Hessteknik traktor optimering, kan udstyre din traktor med chiptuning eller øko-tuning. Med chiptuning til traktorer justeres traktorens software på en sådan måde, at den maksimale effekt opnås inden for fabriksstandarderne. På denne måde kan opstår der ikke motorskader, og du har en højere og bedre styring af drejningsmomentet og den extra kraft.

 

Chip optimering til din traktor kan også spare dig for mange penge, når du køber en traktor. Typisk er motorerne identiske og bruges til forskellige modeller, hvor det reelt bare er software indstillingen der er forskellen.

 

Brændstofbesparelse :

 

Chiptuning giver en ekstra fordel, og det er brændstofbesparelser. Fordi vi justerer effekten i softwaren med de korrekte hastigheder i traktorens arbejdsområde, den øgede effekt og drejningsmoment gør at traktoren har flere kræfter og derved kører i et højere gear og lavere motoromdrejninger vil maskinen køre mere effektivt. Denne besparelse er betydelig! Brændstofbesparelsen er i gennemsnit ca. 10/15% med samme brug som før !!

 

EFFEKT :

Vores Effekt forøgelser og forbedrede brændstoføkonomi opnås ved meget omhyggelig tilpasning af forskellige parametre som Turbotryk, brændstofmængder, indsprøjtnings tidspunkt samt forskellige drejningsmoment begrænsere. Alle disse parametre bliver omhyggeligt optimeret for derefter at blive programmeret tilbage i din bils motor computer

 

En præcis optimering af dit køretøj giver

Mere kraftoverskud mellem 5-25% flere HK

Mere Drejnings moment mellem 5-25% højere NM

En reduktion af brændstofforbruget mellem 5-15%