Vi er i øjeblikket igang med en større opdatering af sitet så der kan være visse mangler

INFO TILLÆGS YDELSER

Adblue / SCR off

Vores AdBlue-OFF Tillægs ydelse deaktiverer AdBlue-systemet elektronisk og fjerner de tilknyttede advarselsmeddelelser.

Vores AdBlue-OFF Tillægs ydelse sælges kun som et off-roadprodukt

Vores AdBlue-OFF Tillægs ydelse vil næsten altid gøre dit køretøj ulovligt til brug på en offentlig vej.

 

EGR Off / Removal /Delete

EGR-Off Tillægs ydelsen fjerner EGR-funktionerne fra ECU-softwaren, eller EGR ventilen programmeres elektronisk til at forblive lukket. dette giver en del fordele

  • Mere effektiv forbrænding
  • Bedre brændstofeffektivitet
  • Renere indsugnings system og motor
  • Mindre vedligeholdelsesomkostninger
  • Forlænget motor og Turbo levetid

 

DPF Off

Ved DPF Off skal Dpf filtret fjernes fra Filter huset, proceduren er at fjerne det indre filter fra udstødningssystemet og lade det ydre hus blive. Proceduren begynder med at adskille udstødningssystemet fra køretøjet. Herefter skæres filter huset over for at fjene selve filtret så kun DPF-beholderen, er tilbage og det interne filter fjernes derefter. Efter fjernelse af det interne filter svejses DPF-beholderen sammen igen og udstødningssystemet genmonteres på køretøjet.

Når den fysiske filterfjernelse er afsluttet, omprogrammeres ECU (Electronic Control Unit) og alt DPF-relateret struktur fjernes fra motor softwaren. Dette vil forhindre køretøjet i at registrere det manglende filter og forhindre fremtidig DPF-regenerering og DPF-relaterede advarselslamper. Dette er det vigtigste aspekt af fjernelsesprocessen

Det har følgende fordele

  • Øget ydelse
  • Øget effektivitet (brændstof økonomi)
  • Mindre Turbo tøven
  • Nedsatte vedligeholdelsesomkostninger

DPF Off sælges kun til off-road brug. Fjernelse af DPF vil næsten altid gøre dit køretøj ulovligt til brug på en offentlig vej.

 

Popcorn Limiter

Der er en stigende efterspørgsel efter popcorn limiter / begrænser på dieselbiler. En popcorn limiter / begrænser ændrer dybest set den måde, en dieselbil opfører sig, når motoren rammer Max omdrejningstallet. De fleste dieselbiler rammer Max omdrejningstals begrænseren og vil forblive på det nøjagtige omdrejningspunkt, indtil føreren silpper speederen (soft cut-begrænser). Når en popcorn limiter / begrænser er anvendes, sprutter motoren imidlertid ved begrænseren på en måde, der svarer til en benzinbil (Hard cut-begrænser).

Popcorn limiter / begrænser har ingen ydelsesfordel, det er simpelthen en funktion, der kan aktiveres ved tuning af diesel biler for at ændre, hvordan motoren opfører sig og lyder, når Max omdrejningsbegrænseren nås.

 

Swirl Flap Delete

Swirl flaps er små gasspjæld der er placeret i indgangsmanifolden på moderne diesel- og benzinmotorer, de er designet til at hjælpe med at regulere brændstof / luft-forholdet, forbedre emissionerne og hjælpe med at generere bedre drejningsmoment ved lave motorhastigheder. Ved lette motor belastninger / Dellast lukker de små gasspjæld, så luften begynder at hvirvle ind i cylinderen, den hvirvlende bevægelse hjælper på forbrændingen og med at forbedre emissionerne og lave mere drejningsmoment i de lave omdrejninger. Efter ca 2000 o / min aktiveres de små gasspjæld til åben position og har meget lidt indflydelse på motorens ydelse og emissioner.

 

Max hastigheds begrænsning / Speed limiter

På mange køretøjer bliver der anvendt en hastighedsbegrænser som bil fabrikken har valgt. Begrænseren anvendes ofte som en gentleman-aftale blandt bilproducenter eller efter kundevalg, f.eks. De fleste BMW- og Mercedes-køretøjer har en fabriksindstillet hastighedsbegrænser på 250 KMH.

 

Lambda Delete / 02 OFF

Når du fjerner katalysatoren eller montere en sports katalysator på en benzinbil, er det sandsynligt, at en motorfejl lampe lyser, og en fejlkode for katalysator effektivitet gemmes i ECU-hukommelsen (P0420). Ved en kalibrering af motorens ECU-data kan vi deaktivere funktionen af den bageste lambda-sonde.

Den bageste lambdasonde bruges til at overvåge effektiviteten af katalysatoren, ved at deaktivere den anden lambdasonde vil man kunne montere downpipe og eller sports katalysator for mere udstødnings flow uden at fejl lampen tænder eller der kommer tilhørende fejlkoder.

Afmontering af katalysator eller en defekt katalysator udløser normalt en P0420-fejlkode (Catalyst System Efficiency Under Threshold (Bank 1)). Vores Lambda Delete / 02 OFF fjerner denne fejl permanent.

 

Fault Code Delete / DTC Delete

At permanent fjerne fejlkoder fra motorstyringssystemet kan være nødvendigt, når du ændrer et køretøj. Fjernelse af komponenter såsom Hvirvelflaps, EGR-ventiler, andre moduler osv. Med henblik på ydeevne eller motorsport vil ofte medføre, at en fejlkode gemmes i ECU-hukommelsen sammen med en fejllampe der tænder og bilen vil så være i nødprogram. Ved at omkode ECU-dataene og permanent fjerne den specifikke fejlkode kan vi forhindre at en fejllampe tænder, og at bilen vil så være i nødprogram.

 

Start/Stop Disable

Start / Stop-teknologi har eksisteret i nogen tid nu, nogle mennesker elsker det, andre hader det. For dem af jer, der hader det, kan vi tilbyde en start-stop-deaktiveringstjeneste. Ved at ændre kodningen inde i ECU kan vi deaktivere start / stop-systemet fuldstændigt. Al hardware kan forblive på plads, det vil ganske enkelt være elektronisk deaktiveret, hvilket giver dig fuld kontrol over din motor tilbage.